Voor wieSlank en energiek wil zijn


Vergeet diëten, strikte regels en jezelf van alles ontzeggen. Dat is niet vol te houden en is vooral een quick fix. Het gaat je niet helpen als je overgewicht wilt aanpakken, wilt afvallen en langdurig fit en slank wilt zijn en blijven.Niet vreemd als je bedenkt dat een dieet zich kenmerkt als iets waarmee je begint en ook weer mee stopt. Het is zo gemakkelijk om je een keer niet aan je dieet te houden (met het gekende schuldgevoel als gevolg) en jezelf te laten gaan. Voor dat je het weet val je terug in oude gewoonten en zit je weer op je oude gewicht.

Stap voor stap leer ik je hoe je gezonde keuzes kan maken. Je gewoontes veranderen, maar je blijft wel plezier beleven aan lekker eten.

Niet diëten, maar slim eten.


Gezonder wil eten


Ook voor wie beseft dat het tijd is om een gezondere levensstijl aan te nemen, omdat anders futloosheid, vermoeidheid, te hoge bloeddruk, hart-en vaatziekten, te hoge cholesterol en diabetes mogelijk om de hoek loeren. 

 

Bewust kiezen voor een gezondere levensstijl met beter eetpatroon en voldoende beweging, omdat je hiermee op zoveel vlakken voordeel haalt. Kiezen voor voeding die je echt voedt.

 

Voeding is een krachtig middel. Het bepaalt niet alleen hoe we eruit zien, maar ook hoe we ons voelen. De juiste keuzes maken, betekent kiezen voor voeding die het meest aansluit bij de spelregels van ons lichaam.

Niet diëten, maar slim eten.
Coaching nodig heeft


Weet je al veel over gezonde voeding? Heb je er al veel over gelezen, maar lukt het maar niet om het ook toe te passen in de praktijk en je eetgewoontes duurzaam te veranderen? Met een coach aan je zijde lukt het wel! Ik help je met tips & trics om je gezonde eetgewoontes echt eigen te maken. Ik coach volgens jouw doelstelling en volgens wat jij persoonlijk nodig hebt: voor de ene zijn dat positieve aanmoedigen en blijven motiveren, voor de ander is dat een stok achter de deur, voor anderen kennis doorgeven zodat je begrijpt waar je mee bezig bent en voor nog anderen is dat een klankbord zijn. Als coach geef ik je handvaten om zelf de juiste keuzes te maken.

Niet diëten, maar slim eten.